Afspraken 

Om een afspraak te maken bij een van de artsen, hebt u verschillende mogelijkheden:

•   Online (voorkeur)

U kan als patiënt zelf online of via de mobiele app een afspraak maken bij de dokter. (opgelet: NIET via e-mail!!)

•   Telefonisch op 014/370101

Telefonisch een afspraak maken kan van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u.


Opgelet!

•   Maak één afspraak per persoon! Als u met meerdere gezinsleden op raadpleging komt, maakt u voor elk van hen een afspraak. 

•   Plotse ziekte kan niet altijd voorzien worden. Daarom worden er elke dag afspraken voorbehouden voor dringende consultaties. Als u online geen vrije afspraak kan vinden, kan u ons altijd telefonisch contacteren.

•   Dringende gevallen worden natuurlijk altijd geholpen, eventueel na telefonisch contact. Het kan altijd voorvallen dat u even moet wachten ondanks uw afspraak.

•   Voor een gewone raadpleging plannen we ongeveer 10 minuten in. Probeer de consultatie zoveel mogelijk te beperken tot 1 probleem  per raadpleging. 

•   Bent u nog geen patiënt in onze praktijk? Dan meldt u zich eerst telefonisch aan.


Een afspraak annuleren?

Is een geplande afspraak om de een of andere reden voor u toch niet haalbaar? Gelieve dan uw gemaakte afspraak tijdig te annuleren via de website of ons telefonisch te verwittigen dat u niet aanwezig kan zijn.

Niet-geannuleerde afspraken voor raadplegingen kunnen worden aangerekend. 


Huisbezoeken

Een huisbezoek vraagt u bij voorkeur aan voor 10u. 

Huisbezoeken worden voorbehouden voor patiënten die om medische redenen niet naar de praktijk kunnen komen. Indien enigszins mogelijk adviseren wij u naar de praktijk te komen. Hier beschikken wij over meer mogelijkheden en medisch materiaal.

Hou er rekening mee bij het afsluiten van uw GMD dat de dokters enkel in RETIE en DESSEL huisbezoeken doen. Dit wil niet zeggen dat u niet op consultatie mag komen.


Tarieven

De artsen zijn geconventioneerd en volgen de officiële tarieven vastgelegd door de overheid. Onze praktijk is een door het RIZIV erkende groepspraktijk. 

Voor alle patiënten met een geldig GMD geldt vanaf 01-01-2023 de automatische regeling 3° betaler. U moet daarom enkel nog het remgeld betalen wanneer u hier op raadpleging komt.

U kan in onze praktijk met cash of elektronisch betalen aan de hand van uw smartphone via de app Payconiq.  Opgelet! Geen bankkaarten! Meer informatie vindt u hier.


Tarieven 2023

Raadpleging 

4 € - 1 € 

(afhankelijk van statuut mutualiteit)


Huisbezoek

43 €


Huisbezoek avond

57,5 €


Huisbezoek nacht99,5 €